woensdag 1 december 2010

Actie voor een feestmaand zonder dierenleed

December is de maand van lange winteravonden, veel feesten en van goede voornemens. Het is een maand waarin we veel en lekker eten en waarin iedereen direct iets kan doen voor de dieren. Net als in andere jaren laat Compassion in World Farming daarom zien hoe dat kan: we voeren actie om van december, en alle andere maanden, een feest zonder dierenleed te maken!


Leuke en handige tips

Op de actiewebsite dierenindecember.nl publiceren we elke dag nieuwe, leuke en handige tips. Je leest er bijvoorbeeld hoe en waar je beter, diervriendelijker vlees kunt vinden, of waar je lekker vegetarisch kunt eten. Er zijn tips voor leuke kookboeken en links naar websites met recepten voor een lekker, diervriendelijk Kerstdiner.

Stuur ons jouw tips
Dit jaar is dierenindecember.nl vernieuwd en vragen we iedereen tips in te sturen. Weet je zelf een leuk restaurant, een diervriendelijke winkel, heb je een goed boek gelezen of een handige diervriendelijke website gezien? Dan zijn ook jouw tips van harte welkom. Je kunt ze insturen via een formulier op dierenindecember.nl

Doe mee op Hyves, Facebook en Twitter
Bovendien staan de tips dit jaar voor het eerst ook op speciale pagina's op Hyves, Facebook en Twitter. Zo kan iedereen die een profiel op deze sites heeft de tips makkelijk lezen en verspreiden.

Bestel gratis folders
Net als vorig jaar is er een speciale actiefolder 'Denk in december ook aan de dieren'. De folder is vooral bedoeld om neer te leggen bij informatiestands, in winkels, bibliotheken, wachtkamers en om uit te delen op andere plekken waar veel mensen komen. Wil je meedoen aan deze actie, vraag dan snel gratis folders aan via dierenindecember.nl of door te bellen naar 024-3555552. We sturen de folders dan zo snel mogelijk toe!